DATA MEDIKA je poseban segment poslovanja DATA STATUSA, koji obuhvata izdavačku delatnost – stručnu literaturu i univerzitetske udžbenike iz oblasti medicine, farmacije, stomatologije i drugih srodnih oblasti.

Osim izdanja na srpskom jeziku, DATA STATUS stručnjacima i studentima čini dostupnim i sva najznačajnija izdanja na stranim jezicima. Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa najpoznatijim svetskim izdavačima, za većinu naslova obezbedili smo specijalne cene, čime svojim kupcima omogućavamo značajne uštede u nabavci stručne literature iz inostranstva u odnosu na kupovinu putem stranih internet sajtova.

Izdanja iz ove oblasti dostupna su i u našoj specijalizovanoj knjižari DATA MEDIKA, jedinoj te vrste u Srbiji, koja se nalazi u kompleksu Medicinskog fakulteta u Beogradu, u ulici dr Subotića starijeg 3a (kod Instituta za farmakologiju).

Dosledno poštujući našu misiju širenja i unapređenja znanja, studentima smo obezbedili popust od 20% na sva izdanja DATA STATUSA i popust od 10% za izdanja na engleskom jeziku koja su preporučena kao udžbenici na Medicinskom fakultetu – Odsek studija na engleskom jeziku. Ti popusti ne važe za naslove sa akcijskom cenom i komisione artikle.

Ukoliko ste zainteresovani za neki od naslova koji eventualno nisu navedeni na našem sajtu, kontaktirajte nas putem [email protected]  ili telefona 0800 300 033 i mi ćemo ga u najkraćem roku i pod najpovoljnijim uslovima nabaviti za vas.