Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa najznačjnijim svetskim izdavačkim kućama, u mogućnosti smo da za vas lično iz inostranstva nabavimo svaku knjigu po uslovima koji su značajno povoljniji nego prilikom individualne kupovine na inostranim internet sajtovima ili direktno od izdavača.

Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na email: [email protected]

Data Status je za svoje kupce u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori omogućio isporuku svih naših izdanja na željenu adresu sa posebnim pogodnostima.

  • Nudimo vam isporuku na vašu željenu adresu po fiksnoj ceni od 1.590 dinara bez obzira na težinu paketa*.
  • Paket i troškove dostave plaćate po prijemu paketa. Plaćanje pouzećem.
  • Pažljivo upišite svoje podatke. Proverite svaki korak. Napišite u napomeni sve što je vašno da znamo a tiče se isporuke.
  • Ukoliko se pojave dodatni troškovi, u zemlji odredišta, shodno carinskim zakonima te zemlje, iste ste dužni da pokrijete. Data Status ne snosi odgovornost za dodatne troskove te vrste.
  • Uložićemo maksimalne napore, sa naše strane, da paket stigne na vašu željenu adresu u roku od 7 do 10 dana, od dana vaše porudžbine. Za svaki slučaj, važno je da naglasimo, da vikendi i praznici ne ulaze u kalkulaciju dana potrebnih za isporuku.

*maksimalna težina paketa je 30kg